New Zealand
Goldriver & Glentreve
  Golden Retrievers
 

Home Page

About Us

News

Our Boys

Our Girls

Our Corgis

Owned by Others

Memories

Contact Us

Links

 

Goldriver
Email: Marilyn Black
marilyn.b@pumpmachinery.co.nz
Waikanae  
Kapiti Coast   
New Zealand
Ph:04 2938386

Glentreve
Glenys Fletcher (Hobbs)
Main Road, Levin
New Zealand
Email : 
glentreve@xtra.co.nz

Ph: 06-3672221

 

 

buy canada goose mystique parka outlet online

 
 

buy canada goose mystique parka outlet online

PERFORM – PHOTOSHOOTEN Sponsrad av Jack Daniels
Hade turen att få vara med och jobba på körslaget tillsammans med minutes bästa vän Vera. och driva Andreas Weise right until vansinne haha.

Gjorde en musikvideo tillsammans med flexx och musikproducenterna ”SPITFIAH” (stavningen lite oklar) och hängde på förfest med Ken Band och hans gäng tillsammans med vera innan en spelning. minutes pojkvän är för övrigt en av hans bokare

Stylade. smink och hår right until videon ”SVARTA DUVOR VISSNA LILJOR” av timbuktu och kartellen. Är så happy att jag fick vara med och bidra post videon och jobba tillsammans med p fantastiska producenterna. detta kommer vara något jag kommer vara stolt över länge speciellt pga budskapet.

stylade en musikvideo right until en rockmusiker family room kallaste dagen på året ute post skogen. p var intressant authentic buy canada goose mystique parka outlet online . tjejen post videon är sveriges bästa dancehall dansare binta från blackoutcrew

gjorde yttligare en online video media tillsammans med flexx och en duktig dansare. flexx och jag är goda vänner och har hjälp varandra med allt möjligt otroligt duktig musiker buy canada goose mystique parka outlet online . sök på honom.

stylade Petra Mede inför en julkonsert där hon var hemlig gästartist buy canada goose mystique parka outlet online discount .

stylade en Photoshoot för ett franskt märke buy canada goose mystique parka outlet online . our girlfriend is actually swedish

Och mycket mer har gjorts och hänt. Imorgon bär p av igen inför en galen Julplåtning tillsammans med a couple of riktigt balla tjejer. hörs.

Hittade denhär bilden som inte alls var family room jag ville mastercard er för sminkningarna är riktigt dåligt gjorda guys färgerna var p jag föll för och lite frisyrerna guys de får vi ze imorgon beroende på resten av rekvistian. p är nämligen cigg och JD whiskeyflarror inblandade post plåtning som jag ska göra imorgon som ska få andas väldigt mycket ruff rockchic any lA holiday eve.

NATTI buy buy canada goose mystique parka outlet online .

Hej buy canada goose mystique parka outlet online .

Loggade precis within läste och godkända alla KOMMENTARER. shit trodde att jag skulle få typ one particular max a couple of. buy canada goose mystique parka outlet online retail . haha blev så himla happy.

Kul att mina gamla tennisbuddies hänger med post svängarna jag kanske inte skriver om tennis games för jag har typ inte rört ett raket på ett år guys lite träning kan väl få plats vill bli lite mer VS-fit. Annars så verkar p som om jag kan skriva på post vanlig ordning lite mer av mig själv och lite mer bilder. Ska packa post ordning minutes jobbväska right until imorgon och sen leta inspo och mastercard er. Jag ska göra ett jätteroligt lite holiday meets rockchic should go sexy photoshoot imorgon. ojoj..

NU ÄR VIDEON HÄR..

Skrev för ett label sen att jag var med och gjorde videon right until Svarta duvor & vissna liljor… IDAG kl eighteen. 00 släpptes äntligen videon.

Väldigt stolt över att jag fick vara en delete av dethär projektet. uppståndelsen har blivit enorm kring denna låt precis som förväntat. viktigt budskap cheap canada goose hybridge lite vest spirit . viktig kamp. Att jag fick delta känns bra. jag gick post kamp tillsammans med im alla andra.

decorating. makeup / hair manufactured by me

FRE-SÖN förra veckan så var Petra Mede minutes klient.

Jag var bokad att styla henne inför en konsert post universitetsaulan post Uppsala canada goose kensington parka new york for sale . Hon var hemlig gäst, canada goose coat london store online . Reddish colored carpet glimpse var beställt och vi gjorde en sminkning efter färger som hon kände sig bekväm post. Ljuset på family room stora scenen var otroligt starkt så jag fick lägga på lite mer färg och spark än vanligt för att p skulle synas bra och vara snyggt post de ljuset och hon var otroligt nöjd vilket var ett bra betyg för mig canada goose down glove - men's online store . Hon har blivit en stor TELEVISION SET personlighet så jag är så happy att jag fick chansen att jobba med henne canada goose mystique parka 625 online store . Jag måste även tillägga att hon är en av p ödmjukaste och trevligaste människorna jag träffat. En förebild för att kända ansikten.

Åkte right until sthlm igår för att styla en photoshoot inför ett franskt klädmärke som ska lanseras post sverige post vår och igår fotade vi lookbooken. Det fanns någon koppling med marc jacobs guys jag uppfattade inte så mycket av p så vill inte säga fel, canada goose winter coats oakville sales . Det är häftigt att träffa så himla duktiga fotografer och developers som är stora ifrån andra länder. likasinnande störtsköna och en jäkla känsla för stil.

Vi hade hur kul som helst. mötes post en cid lägenhet post gamla stan och körde igång direkt buy canada goose mystique parka outlet online , vente entrepot canada goose montreal outlet store . Alla var så himla trevliga och gentleman kom within i gänget direkt. Jag fick med mig en tisha ankle rehab ebook som jag gav right until min toddler. Hoppas på ett nytt samarbete post framtiden och ett approach till Ould - som styrde och fixade hela dagen.

Jag hade somnat så skönt efter ett jobbigt benpass och roll film och mys med minutes baby och så vaknade jag right until och kom på att –

shit jag har ingen moodboard och lookbook right until imorgon. guys det tog inte långt tid innan idéerna flödade.

/ Josefine

På lördag kommer jag att sminka en hel modevisning som kommer att äga rum på Birger Jarl.

Träffade tjejerna idag och pratade igenom family room och fick ze lite appears to be. vi kom fram right until att vi skulle ' high style looks som skulle platsa på vilken runway som helst med lite edgekänsla cleant och snyggt. ( för mycket färger och för mycket smink är inte style makeup ) one particular million bill look är p vi kommer sträva efter. kommer berätta mer om looksen efter lördag när allt är klart guys jag har tänkt ut allt post minsta detalj och ska ' telefonmöte med minutes asstjej och bästa vän vera imorgon och gå igenom detaljer. Jag gillar att vara förbredd.

Här är inspobilder.


 

 
 

[Refresh/Reload]

Hit Counter

Images & Text in this site are Copyright - DO NOT COPY!

Web By DogWebs.Biz

EDIT