New Zealand
Goldriver & Glentreve
  Golden Retrievers
 

Home Page

About Us

News

Our Boys

Our Girls

Our Corgis

Owned by Others

Memories

Contact Us

Links

 

Goldriver
Email: Marilyn Black
marilyn.b@pumpmachinery.co.nz
Waikanae  
Kapiti Coast   
New Zealand
Ph:04 2938386

Glentreve
Glenys Fletcher (Hobbs)
Main Road, Levin
New Zealand
Email : 
glentreve@xtra.co.nz

Ph: 06-3672221

 

 

buy canada goose online outlet store

 
 

buy canada goose online outlet store

Zelda several kuukautta
Viimeinkin adolescent tämän Zeldan kuukausipostauksen. neidin 7kk-päivästä about tosiaan jo parisen viikkoa. Tuntuu että vimeisen kuukauden aikana kehityksessä about tapahtunut hurjia harppauksia eteenpäin buy buy canada goose online outlet store . ja ennenkaikkea me personally ollaan viimein saatu Zeldallekin jonkinlainen rytmi aikaiseksi buy canada goose online outlet store . mikä helpottaa arkea todella. todella paljon buy canada goose online outlet store for cheap . Iltaan ollaan saatu pari tuntia omaa aikaa buy canada goose online outlet store . kun kuopuskin nukahtaa omaan sänkyyn ja päiväunetkin about nykyään suunnilleen samaan aikaan joka päivä. vaikka niiden pituus vielä vaihteleekin aika paljon. Suunnilleen tälläinen about meidän rytmi nyt.

Rytmin löytyminen ja varsinkin ze että Zelda nukahtaa omaan sänkyyn nykyään about helpottanut arkea ihan hurjan paljon. Aiemmin koko ilta kului Zeldan nukuttamiseen tai jos hän sattui nukahtamaan niin heräsi kuitenkin puolen tunnin välein syömään siihen asti että äiti ja isi tulivat nukkumaan. Nyt neiti about mennyt jo useamman viikon ajan iltasadun jälkeen omaan sänkyyn nukkumaan. ja nukahtanut silleen että pitää kiinni mun sormesta pupu kainalossa ja tutti suussa.

Zelda nukkuu yleensä suunnilleen aamuyöhön asti omassa sängyssään. jolloin herää syömään ja nukkuu sen jälkeen loppuyön mun kainalossa. Mun mielestä tää about kaikkein kivoin nukkumatapa tähänastisista (believe me personally. kaikkea about kokeiltu). Saa illalla sen oman rauhan ja vapauden kun toinen osaa kuitenkin nukkua yksin. mutta sitten saa yöllä ja aamulla halia ja nukkua tuhisevan lämpöpatterin viekussa (enkä tarkoita tällä nyt Ottoa) ja syöttäminen about helppoa kun voi koisia samalla authentic buy canada goose online outlet store . Tunnen oloni ihan uudestisyntyneeksi kun iltaisin olen ehtinyt jopa istumaan joskus rauhassa koneella buy canada goose online outlet store . katsomaan sarjoja Oton kanssa ilman että syötän Zeldaa samalla. käymään saunassa kuukausien tauon jälkeen ja syömään rauhassa iltapalaa.

Iltarytmin kautta löytyi myös ze päivärytmi ja nyt tuntuu että olen ehtinyt enemmän leikkimään myös Tiaran kanssa päivisin ja huomioimaan enemmän vain Tiaraa silloin kun Zelda about nukkunut. mikä about vaikuttanut positiivisesti myös Tiaran suhtautumiseen Zeldaan. Ei Tiarassa ole ennenkään mustasukkaisuutta ollut havaittavissa buy canada goose online outlet store cheap . mutta nykyään Tiara enemmän itse ottaa kontaktia Zeldaan ja halii ja pussailee ja compete Zeldalle leluja paljon useammin kuin ennen. Zelda about tietysti aivan haltioissaan joka kerta kun isosisko huomioi häntä. onhan Tipa Zelduskan suurin idoli.

Zelda nauttii suunnattomasti saadessaan seurata Tiaran leikkejä, cheap canada goose arctic down whistler parka . ja viihtyykin kaikkein parhaiten Tiaran huoneessa leikkien. Zelda ei edelleenkään ryömi eteenpäin. mutta ze ei ole tuntunut menoa haittaavan sillä neiti peruuttaa oikein sujuvasti canada goose coat scams outlet store . useita metrejäkin ja osaa sitten haluamaansa paikkaan peruutettuaan kyllä pyöriä paikoillaan ympäri. Eilenkin Zelda peruutti olkkarista kylppäriin kun halusi mennä repimään vaippapakettia, canada goose lodge down jacket black outlet store . Peruuttamisen lisäksi konttausasento about kova sana ja siinä tyyppi onkin keikutellut menemään jo useamman viikon ajan tasaiseen tahtiin canada goose burlington coat factory for sale . vielä kuitenkin ze jää keikutteluasteelle eikä neiti ole alkanut vielä konttaamaan, canada goose menus calgary cheap . Jännät ajat menossa sillä Zelda saattaa kuitenkin lähteä konttaamaan koska tahansa.

Zelda about alkanut ääntelemään paljon enemmän ja monipuolisemmin kuin ennen. ja nykyään hän harvemmin about hiljaa. Epämääräisen mölinän. kikattelun ja kiljahtelun lisäksi Zelda about alkanut hokemaan ”mämmämmää”. ”pappappappappaa”. ja ”wääwääwää” -tavuja ahkeraan tahtiin ja toinen jota neiti hokee kovasti about ”hööööööö”. mutta ze höö onkin aina ollut Zeldan juttu. Saa nähdä tuleeko Zeldasta yhtä kova höpöttäjä kuin Tiarasta. sitten meillä ei ainakaan ole ikinä hiljaista.

Zelda tykkää hirmuisesti värikkäistä mainoksista ja niiden repimisestä. banaanista. mandariinista. Mörkö-koirasta joka about maailman jännin indonesia canada goose hybridge down jacket - men's . körö körö kirkkoon -loruleikistä. Tiarasta. Duploista (erityisesti duplo-kirahveista). kylpemisestä. nukkumisesta äidin kainalossa. lapasista. maidosta ja siitä kun isi hyppyyttää ja pomputtaa discount canada goose women's chilliwack bomber uk . Zelda ei tykkää naaman pyyhkimisestä. pipoista. vatkaimen äänestä eikä avokadosta.

Mietteliäs. iloinen höpöttäjä – ja joskus kova komentamaan kun asiat eivät suju tismalleen niinkuin Zelda haluaisi. Viimeisessä kuvassa Zeldan komennusilme. ze on aika söpö. buy canada goose online outlet store


 

 
 

[Refresh/Reload]

Hit Counter

Images & Text in this site are Copyright - DO NOT COPY!

Web By DogWebs.Biz

EDIT